چگونه زنجیره تأمین مالی را به نفع سیاست‌های ضدتورمی هدایت کنیم؟

 جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت به کارگیری سیاست‌های ضدتورمی در راستای حمایت از تولید و نقش سککوک در این رابطه تأکید کرد و گفت: سامانه‌های بانکی به نفع تولید و سیاست‌های ضدتورمی هستند و سککوک هم این کارکردها را دارد. به عبارت دیگر سککوک می‌تواند هزینه‌های معامله و تراکنش‌ها را کاهش دهد و در نهایت به کاهش اثرات تورمی در اقتصاد کشور منجر خواهد شد.

وی افزود: به هر حال هزینه‌های تولید و توزیع در ایران در مقایسه با برخی از کشورها بالاست و این افزایش‌ هزینه‌ها هم فرآیندهای تولیدی را از صرفه اقتصادی می‌اندازد و هم اینکه هزینه‌های توزیع را افزایش می‌دهد و از سوی دیگر به افزایش هزینه‌های دریافت تسهیلات منجر می‌شود که همه اینها روی هم رفته سبب خواهند شد سیاست‌های ضدتورمی به خوبی کار نکنند و مانعی برای این نوع سیاست‌ها محسوب شوند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم یکی از کارکردهای سیاست‌های ضدتورمی را رقابتی‌تر شدن اقتصاد عنوان کرد و در این رابطه گفت: زنجیره تأمین مالی باید به گونه‌ای هوشمند عمل کند تا سیاست‌های ضدتورمی نتیجه دهد و در نهایت نفع آن متوجه تولید و تولیدکنندگان باشد و در این راستا بهتر است برروی سامانه‌هایی مانند سککوک که زنجیره تأمین مالی را کارآمد می‌سازند تمرکز ویژه شود.
قادری بیان کرد: به باور من سککوک می‌تواند مانع هدررفت منابع و هدایت صحیح آن شود و از همه مهم‌تر اینکه کارکرد زنجیره تأمین مالی را به طرز چشم‌گیری افزایش خواهد داد.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: بیشترین نفعی که سککوک می‌تواند داشته باشد برای بخش خصوصی است و به طور قطع اگر می‌خواهیم تورم کاهش یابد و تولید تقویت شود باید برروی ظرفیت‌های بخش خصوصی حساب ویژه باز کرد و در این زمینه سککوک و سامانه‌های بانکی می‌توانند منابع را به درستی و با سهولت در اختیار تولیدکنندگان بخش خصوصی قرار دهند.
به گفته قادری، اقتصاد باید متنوع و جذاب شود که کارآمد شدن زنجیره تأمین مالی می‌تواند به تحقق آن کمک کند.
خروج از نسخه موبایل