معارفه اعضای جدید هیات مدیره خدمات انفورماتیک

• سه شنبه 18 شهریور 1399 ساعت 16:33

اخبار => شرکتها

در مراسمی با حضور رحمت الله صادقیان مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، سه تن از اعضای جدید هیات مدیره شرکت خدمات انفورماتیک معرفی شده و از خدمات و زحمات اعضای قبلی تقدیر به عمل آمد.
معارفه اعضای جدید هیات مدیره خدمات انفورماتیک

در این مراسم که  ابوطالب نجفی مدیرعامل، اعضای هیات مدیره شرکت خدمات انفورماتیک و  شاکری معاون اقتصادی و توسعه سرمایه های انسانی نیز حضور داشتند،  سید جعفر مرتضویان، سید رضا ناصری نیک و بابک رضایی راد به عنوان اعضای جدید هیات مدیره شرکت خدمات انفورماتیک معرفی شدند.

همچنین در این مراسم با اهدای لوح تقدیر، از تلاشها و زحمات بی شائبه آقایان دکتر میرطاهری، دکتر وثوقی وحدت و دکتر خالقی مقدم قدردانی به عمل آمد. مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در این لوح تقدیر خطاب به اعضای تودیع شده اظهار کرد: اینجانب به نمایندگی از گروه ملی انفورماتیک از باب "من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق" مراتب سپاس و تقدیر خود را از تلاشها و خدمات ارزنده در مدت ماموریت در شرکت خدمات انفورماتیک که برکات و ثمرات فراوانی در ارتقای جایگاه بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت کشور داشته است، اعلام  می‌کنم.

گفتنی است، انتظاری (رییس هیات مدیره) و مهندس صدوقی نیز کما فی السابق در هیات مدیره شرکت خدمات انفورماتیک حضور دارند.

ارسال نظر

ارسال